Ik ben Zita Schwab,  (NOBCO) NLP Coach, gecertificeerd NLP Master Destination Coach, trainer en aanvullend opgeleid in Systemisch werken,  Oplossingsgericht werken/oplossingsgerichte communicatie. Ik heb meer dan 30 jaar werkervaring, aanvankelijk in de zorg en later in het Hoger Onderwijs. Sinds 2006 coach en train ik individuen, groepen en in het bijzonder mensen die te maken hebben met chronisch hersenletsel.

Waarom ik doe wat ik doe?

Heel simpel, omdat ik vind dat IEDEREEN het recht heeft om zich happy te voelen en lekker in z’n vel te zitten. Ik baal als een stekker als ik hoor dat iemand is vastgelopen en denkt dat daar niets aan te doen is.

Hier stroop ik mijn mouwen voor op

Ik ben er van overtuigd dat ieder mens beschikt over alle benodigde hulpbronnen die nodig zijn om succesvol te kunnen zijn. En soms kunnen mensen door omstandigheden er niet bij. Ik stroop met enthousiasme mijn mouwen op om mensen en organisaties te ondersteunen, te inspireren en te coachen om te ontdekken wat werkelijk belangrijk voor hen is en blijvende verandering te realiseren.

Gewoon doen

Heb je het idee (of de hoop) dat ik iets voor je kan betekenen?  Neem dan contact met me op.  Ook als je aan de andere kant van Nederland woont of zelfs in het buitenland. Bellen – mailen – Skypen – binnen kantooruren en daarbuiten , het kan allemaal.

Proud to be your coach,
Zita