Zita Schwab (’64)

Mijn naam is Zita, ik ben NLP Coach, gecertificeerd NLP Master Destination Coach, trainer en aanvullend opgeleid in Systemisch werken,  Oplossingsgericht werken en oplossingsgerichte communicatie. Ik heb meer dan 30 jaar werkervaring, aanvankelijk in de zorg en later in het Hoger Onderwijs. Sinds 2006 coach en train ik individuen en groepen die verlangen naar meer kwaliteit in hun persoonlijke en zakelijke leven.
Naast kwaliteit is mijn expertise gezond omgaan met ziekte, specifiek omgaan met hersenletsel. Uniek in Nederland is mijn NLP training voor mensen met NAH.

Waarom ik doe wat ik doe?

Heel simpel, omdat ik vind dat IEDEREEN recht heeft op een 5-sterren kwaliteit van leven. Je happy voelen, lekker in je vel zitten is en doen wat je leuk vindt…het is er voor iedereen. Ik baal als een stekker als ik hoor dat iemand is vastgelopen en denkt dat daar niets aan te doen is.

Hier stroop ik mijn mouwen voor op

Ik ben er van overtuigd dat ieder mens beschikt over alle benodigde hulpbronnen die nodig zijn om succesvol te zijn. Soms weten mensen dat niet of kunnen ze er door omstandigheden niet bij. Ik stroop met liefde mijn mouwen op om mensen te helpen hun eigen kwaliteit van leven naar een hoger level te brengen.

Gratis kennismakingsgesprek

Heb je het idee dat ik iets voor je kan betekenen? Mail me dan voor een gratis kennismakingsgesprek op korte termijn.

Tot ziens,
Zita