Er kunnen heel wat redenen zijn om met een coach in zee te gaan. Bijvoorbeeld als je merkt dat je steeds dingen doet of denkt of voelt die je eigenlijk helemaal niet wilt doen, denken of voelen. Als je doelloos rondjes loopt, verdwaald bent of vastzit, privé of in je werk. Personal coaching is een professionele methode om bewustwording te vergroten en meer de eigen verantwoordelijkheid te (leren) nemen.
Zita helpt je te ontdekken wat er ook is, leert je ruimte te creëren voor jezelf en te doen wat werkt zodat je uiteindelijk met meer plezier en betekenis je eigen weg kan vervolgen.

Voor wie?

Voor mensen, particulier of via hun werkgever, die al heel wat hebben bereikt in hun carrière en/of leven en geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun persoonlijke groei, behoefte hebben aan een steuntje in de rug, een klankbord of die willen afrekenen met een specifieke klacht.

Mijn werkwijze

Tijdens de coachsessies ga je resultaatgericht aan de slag met jouw vraagstuk (de coachvraag). Je krijgt inzicht, je gaat ontdekken wat je drijfveren zijn, wat werkelijk belangrijk voor je is, wat je tot op heden tegenhoudt om te hebben wat je wilt en wat je hebt te doen om je doel te bereiken. Op een ontspannen manier, vanuit de juiste diepgang help ik je antwoorden en duurzame verandering te krijgen.

Methodieken

In coaching maak ik gebruik van vier zeer succesvolle methodieken:

Voorbeelden van coachthema’s

Zelfmanagement
Oplossen van angst, schuldgevoel, trauma, vergroten van zelfvertrouwen

Gezondheid
Oplossen van trauma, schuld, rouw, vermoeidheid, omgaan met chronische aandoeningen

Vrijheid om je eigen leven te leven
Oplossen van familiepatronen, angst, schuldgevoel, trauma, vergroten van zelfvertrouwen

Ingewikkelde familierelaties
Vraagstukken rondom gedoe met betrekking tot je eigen familie, schoonfamilie, ex-familie, stief-, bonus- of adoptiefamilie

Carrière
Vraagstukken rondom werk en inkomen. Zie ook professionele coaching.

Rouw en rituelen
Verder na scheiding of na overlijden van de partner of andere dierbare (bijvoorbeeld door emigratie), na verlies van gezondheid, werk, huis of na afscheid van een plek

Hersenletsel
Omgaan met hersenletsel, met je nieuwe zelf, met een verstoorde prikkelverwerking, met vermoeidheid, met een niet-begrijpende-omgeving, met werk… Of als je dierbare is getroffen door hersenletsel. Kortom, zoek je een hersenletselcoach kijk dan hier.

Het resultaat

De meeste mensen ervaren een gevoel van opluchting, ruimte en vrijheid. Ze ervaren nieuwe mogelijkheden door nieuwe inzichten en nieuwe onbeperkende overtuigingen. Kortom, meer in je kracht, meer op je plek, meer keuzemogelijkheden en meer jezelf.

Ik wil een gratis kennismakingsafspraak | Bel Zita 010-3510012