NAH-coaching voor getroffenen
Als je zelf hersenletsel hebt opgelopen en ondanks al je inspanningen niet met plezier kan functioneren dan help ik je graag stappen vooruit te maken. NAH-coaching is voor getroffenen die kortdurende coaching willen. Thema’s in nah-coaching zijn bijvoorbeeld verlies, energiemanagement, het oplossen van een blokkade of om inzicht te krijgen waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Liever langere ondersteuning? Kijk dan bij NAH-begeleiding.

NAH-coaching voor partners/familie
Als je partner of vader of moeder of een ander dierbaar familielid hersenletsel heeft kan het gebeuren dat je het gevoel hebt machteloos te zijn, er op leegloopt of tegen overspannenheid aanzit. Ik help je weer in je kracht te komen en plezier te hebben in je leven, relatie en gezin. Thema’s zijn bijvoorbeeld het verbeteren van kennis over de gevolgen van hersenletsel en hoe hier mee om te gaan, effectieve(re) copingstrategiëen leren, grenzen en eigen plek.

Extra’s

  • In overleg met de coachee stuur ik als extra service een (naar keuze een algemene of inhoudelijke) brief naar de huisarts/specialist/ bedrijfsarts
  • Tijdens het gehele coachtraject kan je rekenen op mijn support (telefoon, e-mail) wanneer je dat nodig hebt (fair use)
  • Mensen met NAH krijgen na afloop van elke coachsessie een kort verslag per e-mail
  • Optioneel: de coachee maakt na elke coachsessie een reflectieverslag en ontvangt daarop mijn feedback. Het doel hiervan is om zoveel mogelijk uit het coachtraject te halen.

Aanmelden en dan?
Als je met mij in zee wilt bel me dan of stuur me een bericht o.v.v. je telefoonnummer. Ik bel je in principe dezelfde dag nog. We kunnen dan alvast een beetje kennismaken, je kan je vragen stellen en als je wilt dan kunnen we een eerste afspraak op korte termijn maken. Indien je niet kunt bellen, meld dat dan, dan communiceren we via e-mail.

Ik wil een gratis kennismakingsafspraak | Bel Zita 010-3510012

Reacties van anderen

Door Zita’s eigen ervaring hoef je het allemaal niet duizend keer uit te leggen, hoef je jezelf en je ervaringen niet te verdedigen. Als je daar niet zelf mee te maken hebt gehad, kun je je niet voorstellen hoeveel rust, veiligheid en vertrouwen dat geeft.

Bekijk hier meer reacties van anderen