Wil je een workshop met mij organiseren bij jou in de buurt, of bij je thuis? Bijvoorbeeld ter gelegenheid van een verjaardag, jubileum of zomaar?
Dat kan! Nodig minimaal vijf vrienden/vriendinnen uit, zorg voor cappucino en ik kom. Mogelijkheden:

In 3 stappen naar betere relaties
Een bijzonder interessante en verhelderende workshop waarin je de basis leert over de methode systemisch werk en waar je de 3 stappen naar betere relaties (oa. met jezelf) leert. Interessant voor mensen die ‘steeds weer’ ervaringen hebben, niet tot bloei lijken te komen, gek worden van de eigen-, stief- of schoonfamilie, het gevoel hebben nooit gezien te worden etc. Na deze workshop heb je de sleutel tot succesvollere relaties in handen.
Minimaal zes, maximaal 10 personen.

FF Dim-men
Een vrolijke inspirerende workshop waarin je leert je mindset zodanig te verfrissen dat je aan het eind van de workshop met meer lef en liefde je weg vervolgt. Denken in mogelijkheden (DIMmen), assertiviteit, zelfvertrouwen, keuzes maken, het zijn onderwerpen die allemaal voorbij komen. Deze workshop is een boost voor je zelfvertrouwen en je gehele mentale (en daarmee ook je fysieke) gezondheid. Een workshop met veel informatie, ruimte voor het delen van eigen verhalen en gelegenheid om vragen te stellen.
Minimaal zes, maximaal 10 personen.

Stemmingmakerij
Een idioot leuke workshop voor als je fun en creativiteit wilt combineren. Aan het eind van deze workshop heb je de tools in handen om jezelf altijd en overal in een goeie stemming te brengen. Een workshop met een beetje informatie, ruimte voor het delen van eigen verhalen en het creëren van een heel persoonlijk gelukspaspoort en gelegenheid om vragen te stellen.
Minimaal zes, maximaal 10 personen.

Leven met hersenletsel
Een workshop over de uitdagingen die chronisch hersenletsel met zich meebrengt, niet alleen voor de getroffene maar ook voor de mensen daaromheen. Is er leven na hersenletsel? Hoe ga je om met prikkels? Hoe ga je om met nieuwe grenzen, nieuwe sterke en minder sterke kanten van jezelf, je plek in je gezin, hoe ziet de sociale kaart in ons land eruit?  Snapt je familie niet hoe ze iets kunnen toevoegen en wil je dat ik het ze, samen met jou, uitleg? Een workshop met veel informatie, veel ruimte voor eigen inbreng en gelegenheid om vragen te stellen.
Minimaal zes, maximaal 8 personen.

Het beste van Zita
Zita deelt haar belangrijkste lessen en tips over onderwerpen waar ze het meest verstand van heeft: omgaan met verandering, mentale tools for life, opveren na ziekte, communicatie, de kracht van taal, omgaan met verlies en verdriet, (familie-)systeemdynamieken, winnaars-mindset.
Minimaal zes personen, geen maximum.

Prijs voor alle workshops:
€ 45 per persoon (incl. 21% btw) plus reiskosten à € 0,19 p/km, per groep.
Stuur me een bericht om af te spreken, dan neem ik snel contact met je op.

 

– The sky is not the limit… it is just a view –