Zita als coach

Coaching: jouw persoonlijke route naar verbetering

Er kunnen heel wat redenen zijn om met een coach in zee te gaan. Bijvoorbeeld als je merkt dat je steeds dingen doet of denkt of voelt die je eigenlijk helemaal niet wilt doen, denken of voelen. Als je doelloos rondjes loopt, verdwaald bent of vastzit, privé of in je werk of als je wilt afrekenen met een specifieke klacht zoals bijvoorbeeld oa. (dreigende) burn-outtrauma of als je je comeback wilt maken met hersenletsel.

Ik ben Mindset & Lifestyle Coach en ik leer je om vanuit liefde te leven en te ondernemen. Wil je veranderen, wil je afrekenen met oud gedrag of iets nieuws bereiken, dan is het belangrijk dat je de juiste mindset hebt. Voor veel mensen is het best een klus om oude vertrouwde overtuigingen te verruilen voor nieuwe. Om oude (gedrags-)patronen te doorbreken en het anders aan te pakken. Maar ik ben ervan overtuigd dat je het wel kunt.

‘Waarom zou je mij boeken als coach?’

Ik heb inmiddels 12 jaar ervaring als ondernemer op het gebied van het trainen, coachen en begeleiden van mensen. Ik ben gecertificeerd NLP Master Destination Coach en momenteel in opleiding tot NLP Trainer. Daarnaast ben ik opgeleid in Systemisch werken, Oplossingsgericht werken en Oplossingsgerichte communicatie.  Daarnaast weet ik hoe het is om alle ballen in de lucht te houden, te leven op pure wilskracht en welke impact dat heeft, ik weet hoe het is om te maken te hebben met ziekte en trauma. En ook al is dat lang geleden, ik weet nog als de dag van gister hoe dat voelt. Ik spreek dus uit ervaring; Als je niet goed in je lichaam zit dan zit je niet goed in je leven.

Ik geloof dat als je liefde bent, je overal liefde kan zien. Ook in de ervaringen die je als onprettig ervaart, ze zijn er allemaal om jou te laten zien wie je bent en wat je nog te leren hebt. Of je nu aanloopt tegen een burn-out, je lijf je in de steek laat in geval van ziekte, of dat je niet je eigen leven kan leiden door loyaliteit aan je familie(geschiedenis). Alles gebeurd met een reden, hoe erg soms ook, om jou dieper te laten kijken naar je eigen ontwikkeling.

Ik heb ontzettend veel ervaring rondom het coachen van mensen met hersenletsel. Aangezien ik dit zelf heb meegemaakt, weet ik uit ervaring hoe het is om helemaal opnieuw te moeten beginnen. En een groot deel (fysiek) weer opnieuw te moeten leren. Dus als ik praat over leven vanuit liefde, dan spreek ik uit ervaring. En ben ik zelf het voorbeeld van alles omarmen, van wat het leven je brengt, the good and the bad stuff.
Voor mijn hersenletsel heb ik twee keer een burn-out gehad, dus ik weet wat het is om van ver te komen. En kan ik nu zien wat deze ervaringen mij hebben gebracht. Het heeft gemaakt dat ik een liefdevoller en authentieker mens ben geworden. En geloof ik nog sterker dat iedereen recht heeft op een liefdevol leven. De basis van mijn werk.

‘Jouw doel wordt mijn doel.’

Mensen komen bij mij als ze geen helderheid ervaren in wat de volgende stap is. En vastzitten in relaties die ze niet meer dienen. Ze willen vooruit, gezondere keuzes maken voor zichzelf en zijn bereid daar verantwoordelijkheid voor te nemen. Ik geloof namelijk dat het nooit te laat is voor een gelukkig leven. Samen creëren we een proces waarin ik alles wat ik heb ter beschikking stel om datgene aan te gaan wat jou vasthoudt. Om vervolgens daar te komen waar je graag wilt zijn. Daarin is echt luisteren mijn sweet spot.

‘Als je met mij aan de slag gaat, kom je weer thuis bij jezelf.’

Ik kan geen twee dingen tegelijk, dus als ik luister dan luister ik echt. En doordat ik jou hoor, kan jij jezelf horen, je verlangens, je overtuigingen, je gedachten en meer. En geloof me, je gehoord en gezien voelen, is in deze tijd waar menselijk contact niet meer vanzelfsprekend is, als een warm bad. Alleen al daarin komen de grootste schatten en talenten naar boven en krijg jij helderheid, overzicht en controle over je eigen leven. Als je met mij aan de slag gaat, kom je weer thuis. En ga je ervaren:

  • hoe het is om even stil te staan en te vertragen
  • waar je nu staat en waar je naartoe wilt
  • hoe het is om van overleven naar leven te gaan
  • om vanuit rust en ruimte jouw bijdrage aan de wereld te leveren
  • dat sterk zijn, lief zijn voor jezelf zijn betekent
  • hoe je helder grenzen kunt stellen en authentieke keuzes kunt maken

‘Met respect voor het verleden richten we ons op de toekomst.’

In mijn coaching ga ik ervan uit dat de mogelijkheden altijd in de mensen zitten en daarmee ook de oplossingen. Ik geniet van mijn werk; vooral als ik deze vermogens boven water weet te krijgen en ze weer zichtbaar, hoorbaar en voelbaar kan maken.

Met mijn aanpak komen we snel tot de kern van het probleem. De focus ligt hierbij niet op wat fout ging, maar altijd op wat al goed gaat. Juist omdat het vandaar uit makkelijker is om het nog beter te maken. We hebben respect voor het verleden en richten ons op de toekomst.

Wil je vrijblijvend kennismaken? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan!
Of bel 010-3510012

Kijk hier voor zakelijke mogelijkheden >
Lees ook de reacties van anderen >

Mogelijkheden op het gebied van coaching:

► zakelijk en particulier

► individueel als teamcoaching

► specifiek onderwerp (bv. gericht op
communicatie, persoonlijk leiderschap etc.)

► aantal sessies en frequentie altijd in overleg

Oplossingsgerichte coaching is bijzonder effectief voor oa. (toekomstige) leidinggevenden, managers, hulpverleners, artsen, verpleegkundigen, docenten, doktersassistenten, leerkrachten, begeleiders, studenten, patiënten e.a.