Gerelateerde afbeelding

Professionele coaching 

Werkgevers hechten meer en meer aan goed werkgeverschap en willen zodoende wanneer nodig hun medewerker tijdig door kunnen sturen naar een coach. Vaak geeft het al lucht om eens met een andere bril te kijken, je eigen patronen in communicatie onder de loep te nemen en je af te vragen: ‘Kan het ook anders?’.

Wil je eens met een onafhankelijke derde kijken naar je werk en alles eromheen? Dat kan. Niet alleen als je bent vastgelopen, ook wanneer je ellende wilt voorkomen of wilt kijken wat je er nog meer uit kunt halen en of je accu nog voldoende is opgeladen.

Je kunt ook terecht als het ‘rommelt’ in je huidige werk. Bijvoorbeeld als je directe leidinggevende is ontslagen en niet wordt vervangen. Of wanneer er reorganisatie is aangekondigd of je steeds jongere (goedkopere) collega’s om je heen krijgt.

Tijdens de coachsessies gaat de coachee resultaatgericht aan de slag met zijn of haar vraagstuk (de coachvraag). Samen kijken we hoe draagkracht en geluksbeleving vergroot kunnen worden. Zo kunnen (uw) werknemers nog beter worden in wat ze doen en hun werk met plezier blijven uitoefenen. Op een ontspannen manier, vanuit de juiste diepgang help ik u antwoorden en duurzame verandering te krijgen.

Regel een gratis kennismakingsafspraak

Flexibel coachingsjaarabonnement 

Als werkgever kunt u ook kiezen voor een flexibel coachingsjaarabonnement dat recht geeft op 12 x 2 uur coaching. U bent vrij om steeds dezelfde medewerker te sturen, of telkens een andere medewerker.
U kunt heel snel schakelen wanneer dat nodig is.
Uw medewerkers hebben binnen een week een afspraak voor een coachsessie.
Afspraken in principe op uw locatie. Op mijn locatie is ook mogelijk.

Regel een gratis kennismakingsafspraak

Verzuimpreventie en re-integratie 

Heeft u hulp nodig bij ziekteverzuim verminderen? Verzuimpreventie? Of zoekt u begeleiding bij andere zware emotionele gebeurtenissen? Of als een van uw medewerkers wil terugkomen na ziekte of wil voorkomen dat hij (opnieuw) uitvalt. Als professionele buitenstaander kijk ik naar de psychosociale problemen, werkgerelateerde problemen en problemen thuis. Samen kijken we hoe uw werknemer weer op een goede manier aan de slag kan, ik ondersteun uw werknemer hierbij. Een traject heeft maximaal 6 consulten van 2 uur.

Regel een gratis kennismakingsafspraak