De IK-bv
Nodig je Zita uit als gastspreker levenskunst dan geef je je publiek een prachtige leerervaring. Zita raakt, inspireert, stimuleert en motiveert. Aan de hand van haar eigen levensverhaal neemt ze het publiek mee van haar leermomenten naar haar uiteindelijke IK-bv. van vandaag de dag.

Van je leven lijden naar leiden
Leven is iets anders dan overleven. Leven kan een knappe klus zijn. Iedereen kent ze wel; de goede en de slechte tijden. Hoe ga je daarmee om? Hoe wordt je zelfs regisseur van je eigen leven? Mag je wel gelukkig worden? Is het niet vreselijk ego-is-tisch om te doen wat voor je werkt.
Misschien moest je als kind ontrouw zijn aan jezelf om trouw te kunnen blijven aan je vader of moeder. Sommige mensen kregen een allesbepalende boodschap mee toen ze jong waren. ‘Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg!’ of ‘Kindjes die vragen worden overgeslagen!’
Van je leven lijden naar leiden kan een klus zijn en zeer de moeite waard. Ga aan de kant van de oorzaak staan en neem het stuur in handen. Gebruik je verleden niet als hangmat maar als springplank, aldus Zita

Wil je Zita inhuren als spreker levenskunst? Neem vrijblijvend contact op en ze pakt gelijk haar agenda erbij om jouw datum te checken en vast te leggen èn om een afspraak met je te maken voor een persoonlijke kennismaking.

Bel Zita’s kantoor 010-3510012 | Stuur een bericht