Professionele coaching

Werkgevers hechten meer en meer aan goed werkgeverschap en willen zodoende wanneer nodig hun medewerker tijdig door kunnen sturen naar een coach. Of je nu werknemer of de leidinggevende bent, vaak geeft het al lucht om eens met een andere bril te kijken, je eigen patronen in communicatie onder de loep te nemen en je af te vragen: ‘Kan het ook anders?’.

Wil je eens met een onafhankelijke derde kijken naar je werk en alles eromheen? Dat kan. Niet alleen als je bent vastgelopen, ook wanneer je ellende wilt voorkomen of wilt kijken wat je er nog meer uit kunt halen en of je accu nog voldoende is opgeladen.

Je kunt ook terecht als het ‘rommelt’ in je huidige werk. Bijvoorbeeld als je directe leidinggevende is ontslagen en niet wordt vervangen. Of wanneer er reorganisatie is aangekondigd of je steeds jongere (goedkopere) collega’s om je heen krijgt. Of als je terug wilt komen na ziekte. Vaak zijn werkgevers bereid de kosten van een traject te dragen.

Tijdens de coachsessies gaat de coachee resultaatgericht aan de slag met zijn of haar vraagstuk (de coachvraag). Samen kijken we hoe draagkracht en geluksbeleving vergroot kunnen worden. Zo kunnen (uw) werknemers nog beter worden in wat ze doen en hun werk met plezier blijven uitoefenen. Op een ontspannen manier, vanuit de juiste diepgang help ik je antwoorden en duurzame verandering te krijgen.

Voor wie?
Voor bedrijven die hun medewerkers (preventief) professionele coaching willen kunnen bieden.

Succesvolle methodieken
Tijdens coaching maak ik gebruik van vier zeer succesvolle methodieken:

Mijn werkwijze
Voorafgaand aan het coachtraject is er een persoonlijk gesprek met de opdrachtgever/coachee waarin we afstemmen over het gewenste resultaat.

Ik wil een gratis kennismakingsafspraak | Bel Zita 010-3510012

Flexibel jaarabonnement

Als werkgever kunt u ook kiezen voor een flexibel coachingsjaarabonnement dat recht geeft op 12 x 1,5 uur coaching.
U bent vrij om steeds dezelfde medewerker te sturen, of telkens een andere medewerker.
U kunt heel snel schakelen wanneer dat nodig is.
Uw medewerkers hebben binnen een week een afspraak voor een coachsessie.
Afspraken in principe op uw locatie. Op mijn locatie is ook mogelijk.

Ik wil een gratis kennismakingsafspraak | Bel Zita 010-3510012

 

Zita Schwab is NOBCO en NVNLP geregistreerd