Coaching: jouw persoonlijke route naar verbetering

Er kunnen heel wat redenen zijn om met een coach in zee te gaan. Bijvoorbeeld als je merkt dat je steeds dingen doet of denkt of voelt die je eigenlijk helemaal niet wilt doen, denken of voelen. Als je doelloos rondjes loopt, verdwaald bent of vastzit, privé of in je werk of als je wilt afrekenen met een specifieke klacht zoals bijvoorbeeld oa. (dreigende) burn-out, trauma of als je je comeback wilt maken met hersenletsel.

Je kunt altijd meer dan je denkt dat je kunt. Wil je veranderen, wil je afrekenen met oud gedrag of iets nieuws bereiken, dan is het belangrijk dat je de juiste mindset hebt. Toch blijkt het voor veel mensen best een klus om oude overtuigingen te verruilen voor nieuwe. Om oude (gedrags-)patronen te doorbreken en het anders aan te pakken.  Ik ben ervan overtuigd dat je het wel kunt.

Met coaching neem je jouw persoonlijke nieuwe maar veilige route naar de gewenste verbetering. Soms moeten we hiervoor ook de toeristische route nemen of een pad creëeren, om daarna alles in een ander licht te zien. Want ook daarin schuilt soms het verschil tussen tijdelijke en duurzame verandering.

In mijn coaching ga ik ervan uit dat de mogelijkheden altijd in de mensen zitten en daarmee ook de oplossingen. Ik geniet van mijn werk; vooral als ik deze vermogens boven water weet te krijgen en ze weer zichtbaar, hoorbaar en voelbaar kan maken.

Met mijn aanpak komen we snel tot de kern van het probleem. De focus ligt hierbij niet op wat fout ging, maar altijd op wat al goed gaat. Juist omdat het vandaar uit makkelijker is om het nog beter te maken. We hebben respect voor het verleden en richten ons op de toekomst.

Neem contact op
Mailen gaat het snelst | Bel 010-3510012

Kijk hier voor zakelijke mogelijkheden