Zita, aangenaam!

‘Waarom zou je mij boeken als coach?’

Ik zou je hier kunnen vertellen dat ik inmiddels 12 jaar ervaring heb als ondernemer op het gebied van het trainen, coachen en begeleiden van mensen. Dat ik gecertificeerd NLP Master Destination Coach ben en momenteel in opleiding tot gecertificeerd NLP Trainer. Dat ik daarnaast aanvullend ben opgeleid in Systemisch werken, Oplossingsgericht werken en Oplossingsgerichte communicatie. Maar dat is het niet alleen waarom mensen met mij in zee gaan. Laten we eerlijk zijn, er zijn wel meer coaches die heel veel kennis in huis hebben.

Mensen boeken mij als coach omdat ik uit ervaring wéét hoe het is om alle ballen in de lucht te houden, te leven op pure wilskracht en welke impact dat heeft, ik wéét hoe het is om van de één op de andere seconde je gezondheid te verliezen, je perspectief, je (zelf)vertrouwen en ik wéét ook hoe het is om te maken te hebben met trauma. En ook al is dat inmiddels lang geleden, ik weet nog als de dag van gister hoe dat voelt. Ik spreek dus uit ervaring als ik zeg: “Waar je ook tegen aanloopt, het begint bij jezelf.”

Ik weet wat het is om van ver te komen en hoe je een succesvolle toekomst kan realiseren. Als ik dat kan, kan jij dat ook. Dat weet ik zeker! Ik leer je graag hoe je dat doet.

Inmiddels kan ik zien wat mijn ervaringen mij hebben gebracht. Het heeft gemaakt dat ik een liefdevoller en authentieker mens ben geworden. En ik geloof nog sterker dan voorheen dat iedereen recht heeft op een liefdevol leven. Dat is de basis van mijn werk.

Als dit je aanspreekt, ben je welkom.

Neem contact op
Mailen gaat het snelst | Bel 010-3510012

Kijk hier voor zakelijke mogelijkheden