NAH-begeleiding (6 maanden)

Als je getroffene bent en liever wat langere tijd op iemand wil kunnen terugvallen dan is NAH-begeleiding misschien ook wel iets voor jou. Je neemt als het ware een abonnement op Zita’s kennis en ervaring. Je kan 6 maanden lang bellen, mailen, skypen wanneer je hier behoefte aan hebt. Je krijgt antwoord op je vragen, je krijgt tips, advies, een luisterend oor, soms ‘huiswerk’ en altijd aanmoediging. Je gaat ontdekken wat belangrijk voor je is, wat je allemaal nog wel kan en wat je te doen hebt om beter te kunnen functioneren.
In een traject van 6 maanden krijg je Zita’s ondersteuning, afgestemd op jouw wensen en behoeften. Denk daarbij oa. aan het vergroten van vitaliteit en belastbaarheid, verliesverwerking (gezondheid, werk etc.) en acceptatie, weer grip krijgen, emotiemanagement, oplossen van blokkades en trauma, het beter leren omgaan met prikkels, werk etc.

Voor wie?

NAH-begeleiding is voor mensen die langer dan 1 à 2 jaar geleden zijn getroffen door hersenletsel, die vooruit willen en bereid zijn om daar hard voor te werken en die het zat zijn om ‘de patiënt’ te zijn. Voor mensen die ondersteuning zoeken van een onafhankelijke ervaringsdeskundige professional die de weg weet in Prikkelonië, Hersenletselland, UWV-land.

Optioneel: coachingmodule

NAH-begeleiding is naar keuze uit te breiden met de coachingsmodule. Je krijgt dan, naast NAH-begeleiding, 3 coachingsafspraken van een uur; bij de start, na 3 maanden en aan het einde van het begeleidingstraject.

Aanmelden en dan?

Als je je wilt aanmelden bel me dan of stuur me een bericht o.v.v. je telefoonnummer. Ik bel je in principe dezelfde dag nog. We kunnen dan alvast een beetje kennismaken, je kan je vragen stellen en als je wilt dan kunnen we een afspraak op korte termijn maken. Daarna ontvang je de bevestiging per e-mail en een vragenformulier. Tijdens onze persoonlijke telefonische kennismaking gaan we jouw doelen finetunen. Daarna krijg je 6 maanden lang mijn begeleiding via telefoon, e-mail en Skype.

Schriftelijk contact | Bel Zita 010-3510012

Reacties van anderen

Wat Zita een geweldige coach maakt is haar vermogen om je te laten zien dat zij écht begrijpt wat je meemaakt. Ervaringen die in vergelijking met je vroegere leven vreemd of gek lijken weet ze zodanig voor je te benoemen en samen met je te plaatsen dat ze op een logische manier binnen je nieuwe “ik” passen. Dat levert een heleboel ruimte op om verder te gaan.
– Eric –