Wil je een workshop met mij organiseren bij jou in de buurt, of bij je thuis? Bijvoorbeeld ter gelegenheid van een verjaardag, jubileum of zomaar? Dat kan! Nodig minimaal vijf vrienden/vriendinnen uit, zorg voor koffie en ik kom. Mogelijkheden:

Het beste van Zita
Zita deelt haar belangrijkste lessen en tips over onderwerpen waar ze het meest verstand van heeft: omgaan met verandering, mentale tools for life, opveren na ziekte, communicatie, de kracht van taal, omgaan met verlies en verdriet, (familie-)systeemdynamieken, winnaars-mindset.
Minimaal zes personen, geen maximum.

Pak je plek
Een bijzondere workshop over systemisch werk. Interessant voor mensen die ‘steeds weer’ ervaringen hebben, niet tot bloei lijken te komen, gek worden van de eigen-, stief- of schoonfamilie, het gevoel hebben nooit gezien te worden etc. Eigenlijk heel interessant voor alle mensen! Na deze leerzame en leuke workshop met veel ruimte voor eigen input hebben jullie de sleutel tot succesvollere relaties in handen.
Minimaal zes, maximaal 10 personen.

Stemmingmakerij
Een idioot leuke workshop voor als je fun en creativiteit wilt combineren. Aan het eind van deze workshop heb je de tools in handen om jezelf altijd en overal in een goeie stemming te brengen. Een workshop met informatie en vooral, ruimte voor het delen van eigen verhalen en het creëren van een heel persoonlijk gelukspaspoort en gelegenheid om vragen te stellen.
Minimaal zes, maximaal 10 personen.

Leven met hersenletsel
Een workshop over de uitdagingen die chronisch hersenletsel met zich meebrengt, niet alleen voor de getroffene maar ook voor de mensen daaromheen. Is er leven na hersenletsel? Hoe ga je om met prikkels? Hoe ga je om met nieuwe grenzen, nieuwe sterke en minder sterke kanten van jezelf, je plek in je gezin, hoe ziet de sociale kaart in ons land eruit?  Snapt je familie niet hoe ze iets kunnen toevoegen en wil je dat ik het ze, samen met jou, uitleg? Een workshop met veel informatie, veel ruimte voor eigen inbreng en gelegenheid om vragen te stellen.
Minimaal zes, maximaal 8 personen.

Prijs voor alle workshops:
€ 45 per persoon (incl. 21% btw) plus reiskosten à € 0,19 p/km, per groep.
Stuur me een bericht om af te spreken, dan neem ik snel contact met je op.

 

– The sky is not the limit… it is just a view –