Individuele coaching (zakelijk)

Werkgevers hechten meer en meer aan goed werkgeverschap en willen zodoende wanneer nodig hun medewerker tijdig door kunnen sturen naar een coach. Naast Coaching-on-demand kunt u ook een individueel maatwerk coachtraject starten. Vaak geeft het al lucht om eens met een andere bril te kijken, je eigen patronen in communicatie onder de loep te nemen en je af te vragen: ‘Kan het ook anders?’.

Wil je eens met een onafhankelijke derde kijken naar je werk en alles eromheen? Dat kan. Niet alleen als je bent vastgelopen, ook wanneer je ellende wilt voorkomen of wilt kijken wat je er nog meer uit kunt halen en of je accu nog voldoende is opgeladen.

Je kunt ook terecht als het ‘rommelt’ in je huidige werk. Bijvoorbeeld als je directe leidinggevende is ontslagen en niet wordt vervangen. Of wanneer er reorganisatie is aangekondigd of je steeds jongere (goedkopere) collega’s om je heen krijgt.

Wat je coachvraag ook is, we zetten hem om in een coachdoel, waarmee we aan de slag gaan. Denk daarbij aan persoonlijk leiderschap, burn-outbegeleiding, verzuimpreventie, gezond re-integreren na ziekte, loopbaan, communicatie en functioneringsvraagstukken.

Tijdens de coachsessies gaan we resultaatgericht aan de slag. Samen kijken we hoe draagkracht en geluksbeleving vergroot kunnen worden. Zo kunnen (uw) werknemers nog beter worden in wat ze doen en hun werk met plezier blijven uitoefenen. Op een ontspannen manier, vanuit de juiste diepgang help ik u antwoorden en duurzame verandering te krijgen.

Werkwijze

► Na aanmelding maken we een afspraak voor een persoonlijke kennismaking, waarbij we het doel bepalen
► U ontvangt een offerte
► Na akkoord en betaling gaat het maatwerktraject van start
► De coachgesprekken
► Eindevaluatie

Mail Zita voor een persoonlijke kennismaking | Bel 010-3510012