Even kennismaken…

Mijn naam is Zita Schwab, ik ben een bezielde stier uit 1964, dochter van een Indonesische vader en Nederlandse moeder, zus, moeder, tante, schoonmoeder en sinds 2016 oma.

Ooit startte ik mijn carriere in de zorg. Inmiddels werk al meer dan ​12 jaar met mensen die iets willen veranderen of die door omstandigheden iets moeten veranderen in hun privé en/of zakelijke leven.
Als ik terugkijk naar vroeger ben ik altijd al een coach geweest. Zelfs voordat ik echt coach was. In 2005 startte ik als professioneel coach/counsellor. Inmiddels ben ik  gecertificeerd NLP Coach, NLP Master Destination Coach en Trainer. Daarnaast ben ik aanvullend opgeleid in Systemisch werken (oa. familieopstellingen) Oplossingsgericht werken ​en Oplossingsgerichte communicatie. Momenteel volg ik de opleiding tot internationaal gecertificeerd NLP Trainer.

Ik heb veel ervaring in het oplossen van trauma (PTSS), (dreigende) burnout en in het coachen van mensen die te maken hebben met hersenletsel. Ik ben een ervaringsdeskundige ​NAH-coach. Daarnaast heb ik jarenlang gewerkt bij de Hersenstichting als patientvoorlichter, was ik betrokken bij de oprichting van de hersenletselcentra in Nederland en actief als voorzitter van de klankbordgroep NAH. Op verzoek van de  patiëntenvereniging Hersenletsel.nl heb ik de cursus HOOFD-stuk ontwikkeld en meerdere keren mijn bijdrage geleverd als cursusleider.

In mijn werk met mensen ga ik ervan uit dat de mogelijkheden altijd in de mensen zitten en daarmee ook de oplossingen. Ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk, vooral als ik deze vermogens boven water weet te krijgen en ze weer zichtbaar, hoorbaar en voelbaar kan maken.

Jij bent welkom.
ZITA | 010-3510012 | Mailen gaat het snelst

Zita werkt(e) voor: