Durf jij de automatische piloot uit te zetten?

Je hebt al heel wat bereikt in je leven en nu heb jij even behoefte aan een professional die er is voor jou. Om mee te sparren, als klankbord, iemand die je helpt te vertragen, die inzichtgevende vragen stelt, je helpt zien wat er ook is en je helpt orde op zaken te stellen.

Wanneer coaching?

Of coaching (op dit moment) iets voor jou is bepaal je ten alle tijden helemaal zelf. In het algemeen kun je zeggen dat coaching heel nuttig kan zijn in diverse omstandigheden. Bijvoorbeeld als je stappen wilt maken in je persoonlijke of professionele groei en ontwikkeling. Wanneer je ziekteverzuim wilt voorkomen of als je juist succesvol wilt gaan reïntegreren. Als je het gevoel hebt dat je niet vooruit komt, vast zit in een (werk-)relatie die niet meer voor je werkt. Als je chronisch ziek bent, slecht nieuws te verwerken hebt gekregen, als je voor je gevoel verdwaald bent, jezelf bent kwijtgeraakt of te maken hebt met enorme tegenslag en niet weet hoe nu verder. Coaching kan gewenst zijn bij nieuwe dingen bijvoorbeeld als je overweegt om het roer om te gooien, iets voor het eerst of voor het laatst gaat doen.

Uiteindelijk gaat het om het uitbreiden van je ’tools’, toevoegen, loslaten of veranderen van aanwezige kennis, vaardigheden, overtuigingen, houdings- en gedragsaspecten waardoor de gewenste resultaten bereikt worden.

Wil jij weten hoe je jezelf effectiever kunt aansturen en met minder energie meer kunt bereiken? Wil je je bewust worden van jouw mogelijkheden? Op een ontspannen manier, vanuit de juiste diepgang, loop ik graag een stukje met je mee. 

Vrijheid: de keuze om onder alle omstandigheden je eigen houding te bepalen

Mogelijkheden bij ZITA

Coaching - Zita Schwab - erkend coach en vertrouwenspersoon 010 www.zitaschwab.nl