Coaching

Iedereen kent wel van die momenten dat je zou willen dat er even een onafhankelijk betrokken iemand met je meeloopt. Niet omdat je dat nodig hebt, maar omdat je het jezelf gunt. Bijvoorbeeld als je merkt dat je steeds dingen doet of denkt of voelt die je eigenlijk helemaal niet wilt doen, denken of voelen.

Coaching helpt je nieuwe ideeën te ontwikkelen, oplossingen te creëren, maakt nieuwe strategieën mogelijk, helpt je iets af te leren of juist iets aan te leren, geeft nieuwe keuzes en dus andere resultaten. Het brengt de tent in beweging.

In mijn coaching ga ik ervan uit dat alle mensen beschikken over alles wat ze nodig hebben om succesvol te zijn. Met mijn aanpak komen we snel tot de kern van het probleem. De focus ligt hierbij niet op wat fout ging, maar altijd op wat al goed gaat. Juist omdat het vandaar uit veel makkelijker is om het nog beter te maken.

Jij bent welkom.
ZITA | 010-3510012 | info@zitaschwab.nl

Voorbeelden van coachthema’s

Zelfmanagement
Oplossen van angst, schuldgevoel, trauma, vergroten van zelfvertrouwen

Gezondheid
Oplossen van trauma, schuld, rouw, vermoeidheid, stress, (dreigende) burn-out, omgaan met chronische aandoeningen

Vrijheid om je eigen leven te leven
Oplossen van familiepatronen, angst, schuldgevoel, trauma, vergroten van zelfvertrouwen

Ingewikkelde familierelaties
Vraagstukken rondom gedoe met betrekking tot je eigen familie, schoonfamilie, ex-familie, stief-, bonus- of adoptiefamilie

Carrière
Vraagstukken rondom werk en inkomen. Zie ook individuele coaching (zakelijk).

Rouw en rituelen
Verder na scheiding of na overlijden van de partner of andere dierbare (bijvoorbeeld door emigratie), na verlies van gezondheid, werk, huis of na afscheid van een plek

Hersenletsel
Omgaan met hersenletsel, met je nieuwe zelf, met een verstoorde prikkelverwerking, met vermoeidheid, met een niet-begrijpende-omgeving, met werk… Of als je dierbare is getroffen door hersenletsel. Kortom, zoek je NAH-coaching of begeleiding dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Staat jouw vraagstuk er niet bij?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

 

– Je moet het wel zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen –