Burnout coaching

Mensen die burn-out zijn geraakt of dreigen te raken zijn niet zwak. Het zijn juist hele sterke intelligente mensen die te lang teveel van zichzelf hebben gevraagd. Ze stellen hoge eisen aan zichzelf en staan als het ware altijd ‘aan’.

Bij burnout coaching gaan we eerst kijken waar je op leegloopt. Je wordt je bewust van de burn-out en leert de signalen die hierbij optreden te herkennen en toe te laten. Vervolgens verantwoordelijkheid nemen, je merkt dat jij degene bent die de spanning vasthoudt en dus ben je ook degene die het kan oplossen. Tenslotte leer je je draagkracht en draaglast te managen en gezondere keuzes te maken.

Je kunt altijd meer dan je denkt dat je kunt. Wil je veranderen, wil je afrekenen met oud gedrag of iets nieuws bereiken, dan is het belangrijk dat je de juiste mindset hebt. Toch blijkt het voor veel mensen best een klus om oude overtuigingen te verruilen voor nieuwe. Om oude (gedrags-)patronen te doorbreken en het anders aan te pakken. Je leert een nieuwe manier van denken die zeer effectief is en een boost voor je gezonheid is waardoor je je energieker gaat voelen.  Ik ben ervan overtuigd dat je het wel kunt.

Gericht op herstel

Door burnout coaching (voor)kom je niet alleen (uit je) burn-out en voel je je sterker dan ooit tevoren, met je nieuwe oplossingsgerichte mindset leer je een burn-out in de toekomst voorkomen.

Wil je vrijblijvend kennismaken? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan!
Of bel 010-3510012

Kijk hier voor zakelijke mogelijkheden >
Lees ook de reacties van anderen >

 

– Be where you are, not where you think you should be –